Κυψέλη: Καρέ - καρέ η εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Κυψέλη: Καρέ - καρέ η εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών Facebook Twitter
1

Πλάνα από την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε μετανάστες σε χώρες της Ευρώπης έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα. 

Όπως έγινε γνωστό χθες, κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες σε χώρες της Ευρώπης και τους οποίους προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, εξάρθρωσε το γραφείο Ασφαλείας του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή κλιμακίου ειδικών αποστολών, καθώς και στελεχών της διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων.

Στο βίντεο διακρίνονται πάνοπλοι άνδρες του Λιμενικού Σώματος να ανεβαίνουν τις σκάλες πολυκατοικίας και να μπαίνουν σε διαμέρισμα που, όπως αποδείχθηκε, τα μέλη του κυκλώματος κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες. 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες συνελήφθησαν 29 άτομα ασιατικής καταγωγής για παράβαση του,  που αφορά την είσοδο διαμονή και ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, ενώ δύο από αυτούς ηλικίας 36 και 32 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πλαστογραφία.

Εντός ειδικά διαμορφωμένης οικίας (safe-house) με κάγκελα τοποθετημένα εντός και εκτός παράθυρων στην περιοχή της Κυψέλης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν είκοσι επτά αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν προσωρινά μέχρι να μεταφερθούν σε χώρες της Ευρώπης.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια