Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη

Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε κλοιό κινητοποιήσεων θα βρεθεί την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη,με συνολικά πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της πόλης.


Ειδικότερα, στις 11: 00 εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού για το οικόπεδο όπου στεγάζεται το εργοστάσιο.

Στις 12:00 τη σκυτάλη παίρνουν οι φοιτητές με δύο συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα , στην πλατεία της Καμάρας θα συγκεντρωθούν φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας αφού όπως λένε, μεταξύ άλλων τα πτυχία των πανεπιστημίων εξισώνονται με αυτά των κολεγίων. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης

Για τον ίδιο λόγο, επίσης στις 12:00, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών θα συγκεντρωθούν στο υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης με πρόθεση να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του κτηρίου του Διοικητηρίου.

Στις 18:30, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα για να διαμαρτυρηθούν για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία.

Τέλος στις 18:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο στο άγαλμα Βενιζέλου και έπειτα θα ακολουθήσει πορεία.

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ