Έκκληση για σκύλο που βρέθηκε με τεράστιο όγκο - Τον διέσωσαν στην Καρδίτσα

Έκκληση για σκύλο που βρέθηκε με τεράστιο όγκο - Τον διέσωσαν στην Καρδίτσα Facebook Twitter
0

Έκκληση βοήθειας για ένα θηλυκό σκύλο που διέσωσε, απευθύνει το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας.


Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Facebook πρόκειται για μία σκυλίτσα τριών περίπου ετών την οποία το Φιλοζωικό Σωματείο πήρε από τη συνοικία αθίγγανων της περιοχής. Το ζώο, έχει άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί καθώς έχει έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο το ζώο μπορεί να σωθεί καθώς έχει αποκλειστεί ότι το σκυλί πάσχει από δυνητικά θανατηφόρες ασθένειες.


Η φιλοζωική προτίθεται να αναλάβει το χειρουργείο, την αποθεραπεία και ό,τι άλλο χρειαστεί το ζώο ωστόσο μέσω της ανάρτησής του αυτής ζητά την οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα.


Αναλυτικά η ανάρτηση:


Καρδίτσα 25/9/2019
Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας παρακαλώ. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την σημερινή μέρα. Αυτή την θηλυκή σκυλίτσα την πήραμε από την συνοικία των αθίγγανων. Μας χρειάζεται και εμείς χρειαζόμαστε εσάς. Δεν είναι καρκίνος, μπορεί να χειρουργηθεί και να σωθεί. Δεν έχει λεισμάνια, είναι ίσως 3 ετών και μαζί με αυτό το τεράστιο πράγμα που κρέμεται από την κοιλιά της ζυγίζει 14 κιλά.


Άγνωστο για πόσο καιρό ζει έτσι, οι αθίγγανοι δεν ήξεραν να μας πουν, όμως μας είπαν για χρόνια. Ένα πλάσμα ήρεμο και καλό που μας κοιτάει στα μάτια και δεν αντιστέκεται σε τίποτα. Αναγκασμένο να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος και να το σέρνει στο έδαφος για χρόνια ανήμπορο να ζητήσει βοήθεια! Εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί, στον κτηνίατρο, το χειρουργείο της, την αποθεραπεία της, την φροντίδα της, τις εξετάσεις αίματος, την στείρωση, θα μείνει κοντά μας όσο χρειαστεί και θα την φροντίζουμε κάθε μέρα αλλά δεν τα καταφέρνουμε οικονομικά. Ζητάμε την δική σας βοήθεια σας παρακαλώ.. Ζητάμε να σταθείτε στο πλευρό μας.

Κοινοποιήστε παρακαλώ..
6930434093 what's up
Σωματείο ''Διασώζω"
Αρ. Πρ. 16/2016
Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα δικαιούχου : Διασώζω
Αρ. Λογ. 6244 1391 89068
IBAN : GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC : PIRBGRAA
PayPal : [email protected]

paypal.me/DiasozoKarditsas

Διεύθυνση αποστολής: ΔιαΣώζω Καρδίτσας
P. O . Box 219
43101 Καρδίτσα

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ