Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi
4

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, από δαγκώματα σκύλου, ράτσας ροτβάιλερ, στα Γλυκά Νερά, διερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου μεταφέρθηκε, το βρέφος δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το μεσημέρι, μέλη της φιλοζωικής εταιρίας παρέλαβαν το ροτβάιλερ της οικογένειας, όπως βλέπετε στο βίντεο:

 

Το σκυλί αναμένεται να παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί οικογένεια που θα το υιοθετήσει. Εάν το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM