Κρήτη: Έκλεψε από ηλικιωμένη κοσμήματα και χρήματα αξίας 70.000 ευρώ

Κρήτη: Έκλεψε από ηλικιωμένη κοσμήματα και χρήματα αξίας 70.000 ευρώ Facebook Twitter
0

Πίσω από τη κλοπή που σημειώθηκε σε σπίτι στην Κρήτη με συνολική λεία 70.000 ευρώ βρίσκεται ένας 37χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 37χρονος «άνοιξε» το σπίτι μίας 70χρονης στο Ηράκλειο και έκλεψε από μέσα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και 20.000 ευρώ σε μετρητά.

Όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε σπίτι της και είδε πως είχε πέσει θύμα κλοπής ειδοποίησε την αστυνομία, που αφού συνέλεξε τις απαραίτητες πληροφορίες, ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί βρήκαν τον 37χρονο και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Με πληροφορίες από cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM