Καβάλα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο για μία θέση στάθμευσης

Καβάλα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο για μία θέση στάθμευσης Facebook Twitter
0

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ της Πέμπτης μία γυναίκα και τον γιο της στην Χρυσούπολη Καβάλας μετά από διαπληκτισμό.

Ειδικότερα, ένας άνδρας περίπου 50 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μία 60χρονη γυναίκα και τον 40χρονο γιο της μετά από διαφωνία για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού του. Σύμφωνα με το proininews ο διαπληκτισμός ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης όταν η 60χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις όπου λίγο αργότερα ο 50χρονος άνδρας φέρεται να τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Ο δράστης που σύμφωνα με τον ιστότοπο proininews.gr, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης.

Με πληροφορίες από proininews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM