Θεσσαλονίκη: Με 5,5 κιλά ηρωίνης συνελήφθη ζευγάρι σε διόδια

Θεσσαλονίκη: Με 5,5 κιλά ηρωίνης συνελήφθη ζευγάρι σε διόδια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με 5,5 κιλά ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένα στο αυτοκίνητό τους, συνελήφθη ζευγάρι στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για έναν άντρα 31 ετών και την 29χρονη σύζυγό του, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο έρευνας για τη διακρίβωση της δραστηριότητας μιας πολύ καλά οργανωμένης και δομημένης εγκληματικής συμμορίας, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα, οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Ακολούθησε έρευνα του οχήματος όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του αμαξώματος 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 581 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επίσης 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνομιλίες τους και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM