Απάτη στο ίντερνετ χρησιμοποιεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Είναι fake και ο παρουσιαστής κινείται νομικά

Απάτη στο ίντερνετ χρησιμοποιεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Είναι fake και ο παρουσιαστής κινείται νομικά Facebook Twitter
0

Θύμα της απάτης που είχε επίσης χρησιμοποιήσει και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου, είναι αυτή τη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο δικηγόρος του γίνεται προσφυγή στη δικαιοσύνη κατόπιν εντολής του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις "Bitcoin", με στόχο να παροτρύνουν τους χρήστες να επενδύσουν.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας τονίζει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις σχετικές δημοσιεύσεις το διαδίκτυο και ήδη έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :

«Εδω και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Ανάρτηση για την παραπλάνηση του αδερφού του έκανε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε τους φίλους του στο facebook για την απάτη μέσω του δημοσιεύματος του: «Φίλες και φίλοι: Ο αδελφός μου έχει πέσει θύμα απάτης από κάποιον ο οποίος διαφημίζει δήθεν ότι ο ίδιος έχει επενδύσει σε bitcoins ενώ παράλληλα η "διαφήμιση" σε στέλνει και σε άσχετη ξένη σελίδα με ηλεκτρικά είδη», λέει και τονίζει πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει καμία σχέση με τη διαφήμιση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ