Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που πέθαναν στο Μάτι

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που πέθαναν στο Μάτι Facebook Twitter
2

Συγκλονίζει το βίντεο του Γιάννη Φιλιππόπουλου, πατέρα των διδύμων κοριτσιών που πέθαναν μαζί με τους γονείς του, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι πριν από ένα χρόνο.

Στο βίντεο το οποίο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο που είναι θαμμένα παιδιά του, ο κ. Φιλιππόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους όσους ευθύνονται για τη φονική πυρκαγιά. Φανερά φορτισμένος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήρθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου.

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπεύθυνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Όπως τόνισε ο ίδιος, ζει σε μία υπέροχη χώρα που την χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ανθρωπέ μου τι μπορεί να σου πεί κάποιος.Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ψυχές που έφυγαν έτσι.έυχομαι ποτέ ξανά να μην ζήσει η Ελλάδα τέτοιες στιγμές,μην κοιτάμε μόνο να κάτσουμε στην καρέκλα.Η χώρα πάσχει απο πολλά.Υπάρχουν θέματα που θέλουν άμεση αντιμετώπιση για να μην ξανα βρεθούμε αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις