Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Λιμενικών Αρχών στη Ρόδο, μετά από καταγγελία για ομαδικό βιασμό που έκανε Βρετανίδα τουρίστρια.

 

Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής έρευνα των δυνάμενων του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου και του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, τεσσάρων άγνωστων ανδρών που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 39χρονη το πρωί της Δευτέρας, ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε τα ξημερώματα σε μια βάρκα. Όπως δήλωσε, αφού απομακρύνθηκαν από την ακτή σε απόσταση 100 μέτρων ο άγνωστος άνδρας μαζί με άλλα τρία άτομα την βίασαν. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», οι λιμενικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν λάβει επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Βρετανίδα δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, δεν ήταν μεθυσμένη. 


Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν την βάρκα η οποία χρησιμοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια του βιασμού της ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.


Η 39χρονη Βρετανίδα τέλος, οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

 

Με πληροφορίες από dimokratiki