Ρόδος: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Σε εξέλιξη έρευνα του Λιμενικού

Ρόδος: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Σε εξέλιξη έρευνα του Λιμενικού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Λιμενικών Αρχών στη Ρόδο, μετά από καταγγελία για ομαδικό βιασμό που έκανε Βρετανίδα τουρίστρια.

Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής έρευνα των δυνάμενων του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου και του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, τεσσάρων άγνωστων ανδρών που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 39χρονη το πρωί της Δευτέρας, ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε τα ξημερώματα σε μια βάρκα. Όπως δήλωσε, αφού απομακρύνθηκαν από την ακτή σε απόσταση 100 μέτρων ο άγνωστος άνδρας μαζί με άλλα τρία άτομα την βίασαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», οι λιμενικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν λάβει επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Βρετανίδα δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, δεν ήταν μεθυσμένη. 


Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν την βάρκα η οποία χρησιμοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια του βιασμού της ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.


Η 39χρονη Βρετανίδα τέλος, οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

Με πληροφορίες από dimokratiki

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM