Δημοφιλής Youtuber και ράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά στην Καλλιθέα

Δημοφιλής Youtuber και ράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά στην Καλλιθέα Facebook Twitter
6

Έναν δημοφιλή στο διαδίκτυο ράπερ και Youtuber συνέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κοντά στο στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στην Καλλιθέα.

Στο στούντιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης, αεροβόλα περίστροφα και συσκευή πρόκλησης ηλεκτροσόκ τύπου taser. Ο τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα γνωστός στο εφηβικό κοινό και στα social media «διατυμπάνιζε» τη χρήση ναρκωτικών, είναι πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής. Ο 35χρονος έχει δικό του κανάλι στο youtube μέσα από το οποίο προωθούσε τη χρήση κάνναβης με διάφορους τρόπους.

Ο 35χρονος ράπερ του οποίου τα υπόλοιπα στοιχεία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επισήμως, είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας που τον παρακολουθούσε διακριτικά ύστερα από σχετικές πληροφορίες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, οι αστυνομικοί έβλεπαν σε καθημερινή βάση να μπαίνουν και να βγαίνουν στο συγκεκριμένο στούντιο ηχογράφησης, δεκάδες ανήλικοι μαθητές 15 έως 17 ετών. 

Δημοφιλής Youtuber και ράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά στην Καλλιθέα Facebook Twitter

Καθώς τα στοιχεία πλήθαιναν, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν έφοδο και να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, 2 αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, φορητός ασύρματος, 6 τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και δύο Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

 
Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Προηγουμένως διάβαζα για τον φετινό MVP Αντεντοκούνμπο και είχα δακρύσει κι εγώ (από συγκίνηση και περηφάνια).Τώρα διαβάζω για την απόλυτη παρακμή (ντεκαντάνς) και θέλω να ξεράσω.
Η μόνη ελπίδα μας πια να ΜΗΝ ακούγεται αυτό το φρικτό μουσικά δήθεν ραπ διαμαρτυρίας/διακίνησης ναρκωτικών.Ωστόσο θα βγάλει λεφτά από την βιογραφία του όπως ο Παλαιοκώστας αν γράψει.Θα βρει και πάλι αγοραστές.