Πτώμα στου Γουδή: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα

Πτώμα στου Γουδή: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λεπτομέρειες σχετικά με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα στου Γουδή, έδωσε με επίσημή ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία.

Το πτώμα της 92χρονης βρέθηκε από περαστικό, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το έγκλημα εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τη γυναίκα σκότωσε η 68χρονη κόρη της. 

Πτώμα στου Γουδή: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα Facebook Twitter
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, που βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα η οποία ήταν δεμένη με σκοινί. Τα δε πόδια του θύματος ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων και έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα. Η κόρη έμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που άφησε το πτώμα. 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η 92χρονη σκοτώθηκε από τον ξυλοδαρμό και την ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης. Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν πως η δολοφόνος ισχυρίστηκε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ότι η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν σχεδόν κατάκοιτη, λέγοντας πως είχε κουραστεί να φροντίζει τη μητέρα της και ότι ήθελε να «απαλλάξει» την 92χρονη από την ταλαιπωρία της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ