Πτώμα γυναίκας στου Γουδή: Τη σκότωσε η κόρη της

Πτώμα γυναίκας στου Γουδή: Τη σκότωσε η κόρη της Facebook Twitter
1

Οικογενειακή τραγωδία έκρυβε το μυστήριο  με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε στον δρόμο, στου Γουδή, το απόγευμα του Σαββάτου, αφού αποκαλύφθηκε ότι την είχε σκοτώσει η κόρη της.

Το θύμα είναι 92 ετών. Πρόκειται για τη γυναίκα που βρέθηκε δεμένη με κουβέρτα, στον δρόμο, το απόγευμα του Σαββάτου και γίνονταν έρευνες για την ταυτότητά της. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η 68χρονη κόρη της την σκότωσε, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της σορού από περαστικού.

Τι είπε η 68χρονη στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, η 92χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης. Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Η 68χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη μητέρα της. Τους είπε ότι η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν σχεδόν κατάκοιτη. Τους είπε ότι είχε κουραστεί να φροντίζει τη μητέρα της και ότι ήθελε να απαλλάξει την 92χρονη από την ταλαιπωρία που βίωνε.

(upd) Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

»Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

»Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πάει έχουν τρελαθεί κάποιοι. Κόρη να σου τύχει! Να σε φροντίζει καταναγκαστικά, να σε κακομεταχειρίζεται και μετά να σε σκοτώνει επειδή σε βαρέθηκε και να σε παρατά χωρίς ζωή πια, σε κάνα πεζοδρόμιο λες και πέταξε τίποτα σκουπίδια στον δρόμο. Κρίμα.