ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Φυλακές Πάτρας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο νεκρός κρατούμενος, λέει η εισαγγελέας

Φυλακές Πάτρας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο νεκρός κρατούμενος, λέει η εισαγγελέας Facebook Twitter
0

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου ενός 44χρονου κρατούμενου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. O κρατούμενος βρέθηκε χθες νεκρός στο κελί του και σύμφωνα με  τις πρώτες ενδείξεις είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό. 

Σύμφωνα με το patrastimes, η εισαγγελέας και  αρμόδια επόπτρια για το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα θεωρεί πως ο 44χρονος δεν ξυλοκοπήθηκε από κανέναν. 

Ο άτυχος άνδρας κρατείτο στην «απομόνωση» των φυλακών και ο χώρος καταγράφεται από κάμερα. Το βίντεο που εξέτασε η εισαγγελέας δείχνει πως κανείς δεν τον χτύπησε. Τα σημάδια και τις μελανιές στο σώμα η εισαγγελέας τις απέδωσε στο ότι ο κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι ξαπλωμένος στην αριστερή του πλευρά και είχαν αρχίσει τα πτωματικά φαινόμενα, ενώ όσον αφορά τα αίματα στο σεντόνι ανέφερε πως η ανακοπή ή πνευμονία προκαλούν αίμα από τη μύτη.

Απάντηση στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας/νεκροτομής που αναμένεται σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ