Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές - Ερευνούν σημάδια ξυλοδαρμού

Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές - Ερευνούν σημάδια ξυλοδαρμού Facebook Twitter
0

Ένας 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, ενώ φαίνεται πως ο νεκρός είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σε κελί στο πειθαρχείο των φυλακών. Αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αξιωματικός της έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν αυτός ή αυτοί που τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Η ολοκλήρωση της νεκροψίας- νεκροτομής αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM