Στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας  στο  κοιμητήριο Ηλιούπολης θα τελεστεί η κηδεία του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.


Στην ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία που έκανε στα social media ο συνάδελφος και φίλος του ηθοποιού, Σπύρος Μπιμπίλας, ζητά, αντί στεφάνων, την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

 
«Πριν 13 χρόνια με τον αγαπημένο.μας φίλο κ την ευτυχισμένη οικογένεια του .στην γιορτή του ΤΑΣΕΗ για τα παιδιά των ηθοποιων...Εφυγε νωρίς κ τόσο αδικα....Πόσο θα μας λείπεις μοναδικέ Κώστα Ευρυπιώτη... θα τον αποχαιρετησουμε 3 η ωρα την Δευτέρα στο κοιμητήριο Ηλιούπολης . ΑΝΤΙ στεφανων ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ κ του Σπιτιου του Ηθοποιου...» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Κώστας Ευρυπιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. Την είδηση του θανάτου του είχε κάνει γνωστή μέσω Facebook η Καίτη Φίνου.