Κώστας Ευριπιώτης: Τη Δευτέρα η κηδεία του ηθοποιού

Κώστας Ευριπιώτης: Τη Δευτέρα η κηδεία του ηθοποιού Facebook Twitter
0

Αύριο Δευτέρα 03 Ιουνίου θα τελεστεί η κηδεία του Κώστα Ευρυπιώτη στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Κώστας Ευρυπιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. Την είδηση του θανάτου του είχε κάνει γνωστή μέσω Facebook η Καίτη Φίνου. 

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε γεννηθεί το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας. Ο Κώστας Ευρυπιώτης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές. Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM