Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης Facebook Twitter
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης.
0

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, που τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο γνωστός και εξαιρετικά αγαπητός στο ευρύ κοινό ηθοποιός, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Facebook η Καίτη Φίνου ενώ χιλιάδες είναι τα σχόλια θαυμαστών στα social media για την απώλειά του.

Η περιπέτεια υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», οπότε άρχισε να διαπιστώνει ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους. 

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του, ενώ σε ηλικία 17 ετών είχε χάσει τον μεγαλύτερο αδελφό του. Η τελευταία φωτογραφία του ήταν μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείο όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο έχοντας στο πλάι του τους δυο γιους του.

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης Facebook Twitter
Η τελευταία φωτογραφία του Κώστα Ευριπιώτη στο νοσοκομείο με τα παιδιά του, για τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Κώστας Ευριπιώτης είχε δηλώσει για την κατάσταση της υγείας του: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα!».

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης Facebook Twitter
Ο Κώστας Ευριπιώτης με τους Κέλλυ Κελεκίδου, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Κόκλα, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου στο Θέατρο Λαμπέτη. Panorama Press
Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης Facebook Twitter
Ο Κώστας Ευριπιώτης με τους Στάθη Ψάλτη, Κώστα Καπετάνιο και Θύμιο Καρακατσάνη σε πρεμιέρα παράστασης στο 2009, στο Θέατρο Αθήναιον. ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα Βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να... γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» και άλλες.

Στη συνείδηση του κοινού έμεινε για τον τηλεοπτικό του ρόλο ως ο «παλιός σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα παιδιά».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>>> 14 δουλειές του Κώστα Ευριπιώτη που θα μείνουν, παρά το θάνατό του

Βίντεο του Κώστα Ευριπιώτη να υποδύεται τον «Βλάχο», ρόλο που τον έκανε τηλεοπτικά γνωστό στο κοινό:

 
 

Ο Κώστας Ευριπιώτης στο τραγούδι «Ηθοποιός» σε στίχους Γιάννη Νικολαΐδη και μουσική Βασίλη Σδούκου:

 

Ο Κώστας Ευριπιώτης με τον Σωτήρη Μουστάκα στην επιθεώρηση «Big sister» το 2002:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM