Υποψήφιος στη Λευκάδα δεν ψήφισε τον εαυτό του και τον διέγραψαν

Υποψήφιος στη Λευκάδα δεν ψήφισε τον εαυτό του και τον διέγραψαν Facebook Twitter
2

Καθώς η καταμέτρηση ψήφων ανά την επικράτεια ολοκληρώνεται, ευτράπελα όπως ο υποψήφιος που δεν ψήφισε τον εαυτό του έρχονται στη δημοσιότητα.

Το ευτράπελο των εκλογών συνέβη στην Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής τον απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, Χρήστος Τριλίβας δεν βρήκε στην κάλπη ούτε την ψήφο του. Και αυτό γιατί δεν ψήφισε τον εαυτό του.

Σύμφωνα όμως με το mypreveza, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα» προφανώς στη πορεία άλλαξε γνώμη και ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Όπως προκύπτει  από τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

Η ανακοίνωση της διαγραφής:

Διαγράφεται από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και ανακαλείται από Αντιδήμαρχος Καστού ο Χρήστος Τριλίβας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό μας.

Σύμφωνα και με δήλωσή του, ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Δρακονταειδής Κωνσταντίνος

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα»

Λευκάδα, 28 Μαΐου 2019

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά σιγά το πράγμα, Εδώ στο Λυγουριό σε παλιότερη εκλογική αναμέτρηση βρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με 0 ψήφους. Δεύτερος και καταιδρωμένος.