«Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών», δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα.

 

Ο Τζέφρι Πάιατ, το σπίτι του οποίου έγινε στόχος επίθεσης από τον Ρουβίκωνα, βρέθηκε στην Πάτρα στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Ο κ. Πάιατ είχε συζήτηση με τον εκδότη του ομίλου κ. Θεόδωρο Λουλούδη, τον διευθυντή σύνταξης της «Π» κ. Κωνσταντίνο Μάγνη και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, όπου έδειξε πλήρως ενημερωμένος για τα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Ελλάδα.

 

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί ο αμερικανός πρέσβης είπε: «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών» Χθες το βράδυ, ο κ. Πάιατ ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Moxy στην παραλιακή της Πάτρας και σήμερα έχει επαφές με φορείς της περιοχής.

 

« Έχουμε πολλά χρώματα στην Πρεσβεία και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξαναβάψουμε τον τοίχο. Αυτός, όμως, ο τύπος χουλιγκανισμού κάνει κακό στην Αθήνα σε ό,τι αφορά τις προοπτικές της, ως έναν προορισμό για τουρισμό και για επενδύσεις. Είμαι ευγνώμων που όλα δείχνουν ότι η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει γρήγορα να λύσει το θέμα» δήλωσε χθες ο κ. Πάιατ προς τους δημοσιογράφους σχολιάζοντας την επίθεση στο σπίτι του.