Ο δήμος Θεσσαλονίκης έστειλε κλήση για παράνομη στάθμευση σε 12χρονο

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έστειλε κλήση για παράνομη στάθμευση σε 12χρονο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Πρόστιμο για παράνομη στάθμευση αυτοκινήτου έστειλε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε έναν 12χρονο μαθητή από τον Βόλο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος». 

Μάλιστα σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Βολιώτης μαθητής δημοτικού είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του πριν 5 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν μόλις 7 ετών. 

Τα αδέλφια του μαθητή που πήγαν στα ΕΛΤΑ για να παραλάβουν την ειδοποίηση, αρχικά υπέθεσαν ότι πρόκειται για φάρσα. 

Διαπιστώνοντας όμως ότι πρόκειται για επίσημο ατομικό ειδοποιητήριο, με αποστολέα τον Δήμο Θεσσαλονίκης, επικοινώνησαν με την αρμόδια υπηρεσία που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τους ενημέρωσε ότι παρόμοια λάθη «συμβαίνουν συχνά».

Οι υπεύθυνοι τους διαβεβαίωσαν ότι η κλήση για την υποτιθέμενη παράβαση θα διαγραφεί, μιας και είναι αυταπόδεικτο ότι ο ανήλικος δεν είχε παρκάρει παράνομα το ανύπαρκτο αυτοκίνητό του στην συμπρωτεύουσα το 2014, σε ηλικία 7 ετών. 

«Αν είναι δυνατόν, έστειλαν πρόστιμο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στον αδερφό μου Π... ετών 12 τώρα, τότε 7 (...) Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;», έγραψε ένα από τα αδέλφια του ανήλικου στα social media.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα ξέρω αυτά τα 12χρονα... πηγαίνουν και παρκάρουν την Καγιέν τους όπου βρουν και μετά, άμα τους έλθει καμιά κλήση, πηγαίνουν και κλαίγονται στην μαμά τους.