Κοζάνη: Νεαροί έσωσαν ηλικιωμένες από πυρκαγιά - Όρμησαν σε φλεγόμενο σπίτι

Κοζάνη: Νεαροί έσωσαν ηλικιωμένες από πυρκαγιά - Όρμησαν σε φλεγόμενο σπίτι Facebook Twitter
1

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής σε σπίτι στα Σέρβια Κοζάνης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή δυο ηλικιωμένων γυναικών που σώθηκαν ωστόσο χάρη στην αυτοθυσία δυο νεαρών.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η φωτιά ξέσπασε φωτιά σε κατοικία 93χρονης όταν της έπεσε το στουπί με το οποίο θα άναβε τη σόμπα από τα χέρια.

Το σπίτι της 93χρονης τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες αλλά πριν ακόμα σπεύσουν στο σημείο οι πυροσβέστες, δύο νεαροί, που καθόντουσαν σε καφέ της περιοχής μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη.

Στη συνέχεια μπήκαν και στο διπλανό σπίτι, όπου ζει άλλη ηλικιωμένη, η οποία λόγω προβλημάτων ακοής δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει, και την έβγαλαν επίσης έξω.

Κοζάνη: Νεαροί έσωσαν ηλικιωμένες από πυρκαγιά - Όρμησαν σε φλεγόμενο σπίτι Facebook Twitter
Κοζάνη: Νεαροί έσωσαν ηλικιωμένες από πυρκαγιά - Όρμησαν σε φλεγόμενο σπίτι Facebook Twitter

Η 93χρονη μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι ο ένας νεαρός είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, που βέβαια τη στιγμή του περιστατικού ήταν εκτός υπηρεσίας.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια