Απεργία την Πρωτομαγιά

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο καβγάς πριν το έγκλημα - Πρόσωπο «κλειδί» η μητέρα

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο καβγάς πριν το έγκλημα - Πρόσωπο «κλειδί» η μητέρα Facebook Twitter
0

Στη σχέση με την πρώην σύζυγό του επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον 27χρονο πατέρα από το Χαλάνδρι που δολοφόνησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς αποκαλύπτονται δραματικές λεπτομέρειες.

Πρόσωπο-«κλειδί» της τραγωδίας θεωρείται η 21χρονη μητέρα η οποία, σύμφωνα με τις αρχές, φαίνεται να γνωρίζει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του εν διαστάσει συντρόφου της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το βράδυ πριν την τραγωδία υπήρξε και έντονος καβγάς του ζευγαριού, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας κατηγορούσε για διάφορα θέματα την 22χρονη.

Ωστόσο οι δύο γονείς διατηρούσαν επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά μόνο περιστασιακά.

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο καβγάς πριν το έγκλημα - Πρόσωπο «κλειδί» η μητέρα Facebook Twitter

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας αλλά έχουν συλλέξει και ελέγχουν εξονυχιστικά τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ώστε να εξακριβώσουν αν ο 27χρονος είχε προειδοποιήσει με κάποιον τρόπο για την πράξη του.

Η κλεμμένη καραμπίνα 

Σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπίνα είχε κλαπεί από σπίτι στην Παλλήνη, το 2018, και ο Ρομά κάτοχός της είχε αμέσως δηλώσει την απώλεια του όπλου. 

Όπως αποκάλυψε η θεία του δολοφόνου και αυτόχειρα, ο δράστης είχε χάσει σε μικρή ηλικία και τον δικό του πατέρα, και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης φέρεται να είχε βίαιο χαρακτήρα και σύμφωνα με την ίδια πηγή ξεσπούσε συχνά στη μητέρα του και στην αδερφή του. Στο παρελθόν οι συγγενείς του είχαν προσπαθήσει να τον πείσουν να δεχτεί ιατρική βοήθεια, χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο καβγάς μέσω τηλεφώνου

Το βράδυ του Σαββάτου, πριν από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, ο 27χρονος είχε καβγαδίσει τηλεφωνικά με την εν διαστάσει σύντροφό του. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής, πήρε την καραμπίνα, σκότωσε το τεσσάρων ετών παιδί του που είχε αποκτήσει με τη Ρομά και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στις 9π.μ της Κυριακής η μητέρα του παιδιού έφτασε στη μονοκατοικία επί της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, συνοδευόμενη με την αδερφή της. Η γυναίκα πήγε στο σπίτι επειδή κανείς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει από την κεντρική είσοδο και τελικά μπήκε στον χώρο από μία μπαλκονόπορτα 

Το πρώτο πράγμα που αντίκρισε εκεί ήταν τα πτώματα του παιδιού της και του 27χρονου, μέσα σε μία «λίμνη αίματος». Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένη και οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά, θορυβήθηκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ένας από τους περιοίκους.

«Δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα τον βλέπαμε να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του» σχολίασε μία γειτόνισσα.

Η 21χρονη, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, παρακολουθείται στενά από ψυχολόγους. 

 
Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ