Την βιντεοσκόπηση του βιασμού της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, παραδέχτηκε ένας εκ των τριών δραστών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως επρόκειτο για βιασμό και υποστηρίζουν ότι υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της Ελένης στη σεξουαλική πράξη.

 

 

Ο ένας εκ των τριών δραστών, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε ότι πράγματι βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

 

 

Μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα είπε στην ανακρίτρια, η φοιτήτρια προσέγγισε τους γονείς του ζητώντας να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, κάτι που έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.


Παρ' όλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστό εάν το επίμαχο βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει κάπου άλλου.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του 19χρονου ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάκτησης του βίντεο από την τηλεφωνική συσκευή του νεαρού.

 

Επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Ήδη, η ανακρίτρια διορίζει ανεξάρτητο τεχνικό πραγματογνώμονα προκειμένου να προβεί σε έλεγχο και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.