Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Την βιντεοσκόπηση του βιασμού παραδέχτηκε ο 19χρονος

Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Την βιντεοσκόπηση του βιασμού παραδέχτηκε ο 19χρονος Facebook Twitter
2

Την βιντεοσκόπηση του βιασμού της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, παραδέχτηκε ένας εκ των τριών δραστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως επρόκειτο για βιασμό και υποστηρίζουν ότι υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της Ελένης στη σεξουαλική πράξη.

Ο ένας εκ των τριών δραστών, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε ότι πράγματι βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα είπε στην ανακρίτρια, η φοιτήτρια προσέγγισε τους γονείς του ζητώντας να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, κάτι που έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.


Παρ' όλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστό εάν το επίμαχο βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει κάπου άλλου.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του 19χρονου ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάκτησης του βίντεο από την τηλεφωνική συσκευή του νεαρού.

Επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ήδη, η ανακρίτρια διορίζει ανεξάρτητο τεχνικό πραγματογνώμονα προκειμένου να προβεί σε έλεγχο και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μιλάμε δουλευουν με ταχύτητα φωτός. Μετά από τόσους μήνες ακόμα να κοιτάξουν τα κινητά. Γιατί περίμεναν δηλαδή τόσο καιρό να δώσουν αυτή την εντολή στο Εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ? Άντε τελειώνετε λέω εγώ με την έρευνα και την δίκη. Τόσο ντόρο έκανε η υπόθεση και ακόμα να καταλήξουν κάπου. Δεν λέω θαχουν καλούς δικηγόρους και οι δράστες λένε αντίθετα πράγματα αλλά θα κάνουν το ετήσιο μνημόσυνο οι γονείς και απόφαση δεν θα έχουν βγάλει. Μην τους δίνετε πολύ χρόνο γιατί έτσι προετοιμάζονται όλο και περισσότερο οι δικηγόροι τους ώστε να πέσουν στα μαλακά. Ισόβια μέσα τους αξίζει.