Η Καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε και φέτος παραλιακά διαμέσου της οδού Μπουμπουλίνας με αρχηγό τον Βασιλιά Καρνάβαλο που κατέληξε να καίγεται στο λιμάνι της Αργολικής πρωτεύουσας.

 

Καρναβαλιστές του Δρόμου από τα σχολεία και τους φορείς του Δήμου αλλά και καρναβαλιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πλαισιωμένοι από άρματα, σε ξέφρενα ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια με τη συνοδεία της ομάδας Hellix Action Theatre, συνόδευσαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο στο ταξίδι του προς την καύση με χορό και βεγγαλικά.

 

 

 

 

 

 

 

Το πλήθος του κόσμου που για μια ακόμη χρονιά πλημμύρισε το Ναύπλιο καλωσόρισε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που έδωσε και το σύνθημα για να παραδοθεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος στην πυρά.

 

Η διασκέδαση  συνεχίστηκε με πάρτι στην πλατεία Φιλελλήνων καθώς σε ρόλο DJ βρέθηκαν οι Ναταλία Γερμανού, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Βίκυ Κουλιανού, Κώστας Φραγκολιάς και Θέμης Γεωργαντάς.

 

 

 

Επίσης χορευτές του Paso Latino στην πλατεία Συντάγματος χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς latin, salsa, bachata και animation.