Σεισμός

ΕΥΠ: Προσλήψεις με μοριοδότηση για τη γνώση «Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής)» γλώσσας

ΕΥΠ: Προσλήψεις με μοριοδότηση για τη γνώση «Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής)» γλώσσας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Νέες προσλήψεις στην ΕΥΠ ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τη γνώση της «Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής)» γλώσσας να μοριοδοτείται στον κλάδο ΠΕ7. 

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό ΦΕΚ γνωστοποιήθηκε η προκήρυξη με αριθμό 471.1/35/751408, υπό τον τίτλο «Προκήρυξη πληρωμής με Μεικτό Σύστημα Αντικειμενικών Κριτηρίων (Μόρια) και Αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων 302 Κενών Τακτικών Θέσεων (Κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Οι μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΠ δεν θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ αλλά με αξιολόγηση προσόντων από τριμελή επιτροπή.

Όπως αναφέρεται, «για τις 56 θέσεις του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών», οι μοριοδοτούμενες ξένες γλώσσες είναι η Αγγλική, η Γαλλική, η Γερμανική, η Ισπανική, η Ιταλική, η Αραβική, η Βουλγαρική, η Εβραϊκή, η Μακεδονική (νοτιοσλαβική), η Ρωσική και η Τουρκική. 

ΕΥΠ: Προσλήψεις με μοριοδότηση για τη γνώση «Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής)» γλώσσας Facebook Twitter

Ανάμεσα στις μοριοδοτούμενες ξένες γλώσσες αναφέρεται, πρώτη φορά, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η «Μακεδονική (νοτιοσλαβική)» γλώσσα.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM