Ρόδος: Νεκρός 33χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Ρόδος: Νεκρός 33χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Τη ζωή του έχασε ένας 33χρονος στη Ρόδο, ο οποίος εισήχθη το Σάββατο στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, εμφανίζοντας συμπτώματα του ιού της γρίπης Η1Ν1.

Ο άντρας κατέληξε λίγες ώρες, αφότου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του νησιού, έχοντας υψηλό πυρετό και ρίγη.

Ο 33χρονος, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, είχε υψηλό πυρετό και ρίγη επί δυο ημέρες.

Οι συγγενείς του ανησύχησαν για την εικόνα που παρουσίαζε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου τελικά κατέληξε. 

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο 33χρονος είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης και, σε συνδυασμό με το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, αυτό του προκάλεσε επιπλοκές, που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM