Υπερφόρτωση στον ΧΥΤΑ Φυλής- Ο δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια

Υπερφόρτωση στον ΧΥΤΑ Φυλής- Ο δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ο δήμος Πειραιά καλεί του δημότες να διαχειριστούν με μεγαλύτερη σύνεση τα απορρίμματα λόγω καθυστερήσεων στην εναπόθεση απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής. 

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εναπόθεση των απορριμμάτων στον νέο χώρο (κύτταρο) του ΧΥΤΑ Φυλής, λόγω υπερφόρτωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πειραιά.

Ταυτόχρονα καλεί τους δημότες και τους επαγγελματίες να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους.

Σύμφωνα με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), καθυστερήσεις θα υπάρξουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 8/2/2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM