«Με χτύπησε και με υποχρέωσε σε σεξ» - Η κατάθεση της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

«Με χτύπησε και με υποχρέωσε σε σεξ» - Η κατάθεση της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των βιαστών της, περιγράφει στην κατάθεση της η 19χρονη κοπέλα από τη Ρόδο. 

Η ασφάλεια Ρόδου ανακοίνωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση βιασμού της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν 23χρονο που έχει ήδη ομολογήσει και από τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη στο νησί. 

«Με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ», περιγράφει στην κατάθεσή της στην αστυνομία για τον 19χρονο που εμπλέκεται και στην δολοφονία Τοπαλούδη. Όπως έγινε γνωστό μετά την σύλληψη ενός 23χρονου, την 1η Δεκεμβρίου οι δύο νέοι παρέσυραν τη 19χρονη σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α. (19χρονος) μαζί με τον Γ. (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α. με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», αναφέρει στην κατάθεσή της. 

«Κλεισμένη στον εαυτό της»

 

Μιλώντας στο OPEN BEYOND, η γιαγιά της 19χρονης αποκάλυψε στοιχεία για την επίθεση σε βάρος της εγγονής της. 

«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Το παιδί δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα (...) Είχα πικραθεί πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Όπως λέει η ηλικιωμένη γυναίκα, το θύμα δεν μιλούσε και η αδελφή της 19χρονης ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού.

«Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής - η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, "το παιδί είναι πολύ στεναχωρημένο". Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του θύματος, που δεν μένει μόνιμα στη Ρόδο, αποκάλυψε πως θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την κόρη του ενώ σκέφτεται να την πάρει μαζί του, στον τόπο κατοικίας του.

 
 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM