ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Δεν ήθελε, τη χτύπησαν»: Η γιαγιά της 19χρονης μιλά για τον βιασμό στη Ρόδο

«Δεν ήθελε, τη χτύπησαν»: Η γιαγιά της 19χρονης μιλά για τον βιασμό στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο την 1 Δεκεμβρίου, μίλησε για την επίθεση σε βάρος της εγγονής της. 

Για τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες κατηγορείται ο 19χρονος που κατηγορείται και για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με έναν ακόμα 23χρονο. Μάλιστα ο 23χρονος Ρομά έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου. 

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είχε εντοπιστεί λίγες μέρες πριν τον βιασμό, στις 28 Νοεμβρίου. 

«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Το παιδί δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα (...) Είχα πικραθεί πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή», δήλωσε η γιαγιά της 19χρονης στο OPEN BEYOND.

«Ήταν κλεισμένη στον εαυτό της»

Όπως λέει η ηλικιωμένη γυναίκα, το θύμα δεν μιλούσε και η αδελφή της 19χρονης ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού. 

 

«Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής - η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, "το παιδί είναι πολύ στεναχωρημένο". Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός», πρόσθεσε. 

Ο πατέρας του θύματος, που δεν μένει μόνιμα στη Ρόδο, αποκάλυψε πως θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την κόρη του ενώ σκέφτεται να την πάρει μαζί του, στον τόπο κατοικίας του.  

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ