Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο - Χιλιάδες αστυνομικοί στο κέντρο και κλειστοί σταθμοί μετρό

Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο - Χιλιάδες αστυνομικοί στο κέντρο και κλειστοί σταθμοί μετρό Facebook Twitter
1

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Αστυνομίας για το αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα είναι αποφασισμένα έως τώρα, σχεδόν 2000 αστυνομικοί θα είναι στο κέντρο για το συλλαλητήριο το οποίο ξεκινά στις δύο το μεσημέρι.

Την Κυριακή όμως αυτή είναι και τα καταστήματα ανοιχτά οπότε ακόμη και όσοι θέλουν να κατέβουν στο κέντρο για αγορές καλό θ είναι να ενημερωθούν για το πώς θα το προσεγγίσουν. Από την Τροχαία αναμένονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά με τους κλειστούς δρόμους.

Παράλληλα επιστρατεύονται drones και ελικόπτερα τα οποία θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες από το Σύνταγμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια αναμένεται να τοποθετηθούν νωρίς το πρωί.

Για το συλλαλητήριο αναμένονται δεκάδες τα οποία όμως δεν θα φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία από την Νότια Ελλάδα θα αποβιβάζουν κόσμο στο Συγγρού-Φιξ και από τη Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη. Από εκεί τα λεωφορεία θα αποχωρούν για τους χώρους στάθμευσης στα γήπεδα ΟΑΚΑ, Μπάντμιντον και ΣΕΦ.

Οι διαδηλωτές θα μπορούν να φτάσουν στο Σύνταγμα μέσω μετρό σε σταθμούς όπως Ακρόπολη, Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι, καθώς ο σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός. Ενδέχεται ωστόσο αυτό να αλλάξει και να κλείσουν και άλλοι σταθμοί.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί αντισυγκέντρωση ρε καμάρια;Κάναμε ποτέ αντισυγκέντρωση όλοι εμείς για την λεηλασία και την καταστροφή των Εξαρχείων;Σταματήστε να τρίβεστε στην γκλίτσα...