Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Εξώδικο Θάνου Πλεύρη στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Εξώδικο Θάνου Πλεύρη στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Εξώδικη δήλωση απέστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο συνήγορος υπεράσπισης των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου.

Ο κ. Θάνος Πλεύρης δημοσιοποίησε χθες την ενέργειά του στο Twitter. 


Όπως επισημαίνει, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεν κατάφερε να διαφυλάξει την μυστικότητα της διαδικασίας και ανέχτηκε να διαρρέεται το οποίο πόρισμα προσβάλλοντας τα δικαιώματα στη δίκαιη δική και στην προστασία δεδομένων αστυνομικών, που ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί.

Παράλληλα, μέσω της εξώδικης δήλωσης εκφράζει την έκπληξή του για τη διαρροή στον Τύπο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος των αστυνομικών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των αστυνομικών σημειώνει πως με αυτόν το τρόπο παραβιάζεται η μυστικότητα της διαδικασίας αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας των εντολέων του ενώ προσθέτει πως «αδυνατείτε να διενεργήσετε ΕΔΕ προφυλάσσοντας τα δικαιώματα των ελεγχόμενων». 

«Διαμαρτύρομαι για την παράνομη συμπεριφορά σας και σας καλώ όπως άμεσα μας ενημερώσετε για το εάν όσα αναγράφονται στα δημοσιεύματα περί ύπαρξης πορίσματος ισχύουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ