Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη που γέννησε σε μπανιέρα και πέταξε στον κάδο το μωρό της

Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη που γέννησε σε μπανιέρα και πέταξε στον κάδο το μωρό της Facebook Twitter
2

Ελεύθερη αφέθηκε η 19χρονη που γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια πέταξε το μωρό της σε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης.

Toν Φεβρουάριο του 2018 ρακοσυλλέκτης βρήκε το νεκρό μωρό στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Το βρέφος ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι και στο στόμα του είχε χαρτοπετσέτες.

Η νεαρή κοπέλα είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν έγκυος και όταν το συνειδητοποίησε τρομοκρατήθηκε. Πέντε μήνες μετά την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την προσωρινή κράτηση της 19χρονης, η απόφαση τη βγάζει σήμερα από τη φυλακή.

Ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της».

Η ίδια έχει αναφέρει πως κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι να γεννήσει και να προβεί στην αποτρόπαιη πράξη.

Όταν γέννησε, το μωρό άρχισε να κλαίει και εκείνη στην προσπάθειά της να το σταματήσει, έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του νώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Η μητέρα της η οποία είχε επίσης κατηγορηθεί, κατάθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM