Στην εντατική 28χρονος στην Κρήτη που στραβοκατάπιε σουβλάκι

Στην εντατική 28χρονος στην Κρήτη που στραβοκατάπιε σουβλάκι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 28χρονος στην Κρήτη, ο οποίος κατέληξε στην Εντατική αφότου στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο 28χρονος έτρωγε μαζί με την παρέα του όταν στραβοκατάπιε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, επικράτησε πανικός ενώ παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και ο 28χρονος διακομίστηκε τελικά Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του ιδιαίτερα δύσκολη.

Με πληροφορίες από cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM