«Περίπου 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών» παραδέχεται ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας

«Περίπου 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών» παραδέχεται ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Facebook Twitter
2

Περίπου 35.000 παιδιά την φετινή χρονιά, δεν θα βρουν θέση σε παιδικούς σταθμούς, παραδέχθηκε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας. 

Η δήλωσή αυτή έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά στελέχη. 

«Έχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρυσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας στον ΑΝΤ1.

«Η δικιά μας βούληση είναι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουμε τους 5.000 σταθμούς από τους 3.000 που έχουμε σήμερα» τόνισε ο κ. Καρέλας.

«Τον Σεπτέμβριο κάποια Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν θα δοθούν σε εκείνους που έμειναν από έξω», πρόσθεσε. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM