«Περίπου 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών» παραδέχεται ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας

«Περίπου 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών» παραδέχεται ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Facebook Twitter
2

Περίπου 35.000 παιδιά την φετινή χρονιά, δεν θα βρουν θέση σε παιδικούς σταθμούς, παραδέχθηκε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας. 

Η δήλωσή αυτή έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά στελέχη. 

«Έχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρυσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας στον ΑΝΤ1.

«Η δικιά μας βούληση είναι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουμε τους 5.000 σταθμούς από τους 3.000 που έχουμε σήμερα» τόνισε ο κ. Καρέλας.

«Τον Σεπτέμβριο κάποια Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν θα δοθούν σε εκείνους που έμειναν από έξω», πρόσθεσε. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM