Το αδιαχώρητο στο Μουσείο της Ακρόπολης για την Πανσέληνο και τη συναυλία

Το αδιαχώρητο στο Μουσείο της Ακρόπολης για την Πανσέληνο και τη συναυλία Facebook Twitter
0

Χιλιάδες Αθηναίοι, αλλά και τουρίστες έχουν κατακλύσει από νωρίς το Μουσείο της Ακρόπολης όπου απόψε θα είναι ανοιχτό και με μια ξεχωριστή συναυλία θα υποδεχτεί στον αττικό ουρανό την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Πολίτες κάθε ηλικίας έχουν πιάσει θέση στο προαύλιο και τα σκαλιά και ο κόσμος φτάνει μέχρι έξω από τον είσοδο του μουσείου.

Το Μουσείο Ακρόπολης φιλοξενεί με αφορμή την βραδιά τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία με τη σειρά της έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι-αφιέρωμα στις σημαντικότερες συνθέσεις του ελληνικού κινηματογράφου, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα και την οργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ.

Η συναυλία θα είναι δωρεάν για το κοινό και ξεκινά μετά τις 9 το βράδυ.

132 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της χώρας θα συμμετέχουν στον θεσμό "Πανσέληνος 2018" και απόψε ανοίγουν τις πύλες τους για να μπορέσει το κοινό να θαυμάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Σε 95 εξ αυτών των χώρων θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.

Αναλυτικά όλες οι εκδηλώσεις

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM