Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα - Τι λέει η ιατροδικαστής

Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα - Τι λέει η ιατροδικαστής Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε σήμερα μία ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στην οδό Γούναρη, στην Πάτρα.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

Τα πρώτα στοιχεία φέρεται να δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί.

Το thebest.gr μεταδίδει πως η 88χρονη φέρει χτύπημα στο κεφάλι ενώ δέχθηκε έντονη πίεση στον λαιμό της. Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει αναστάτωση  σε συγκεκριμένο δωμάτιο του διαμερίσματος, σαν κάποιος να έψαχνε για αντικείμενα αξίας.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν βρέθηκαν σημεία παραβίασης στην πόρτα.

Η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «η αιτία θανάτου θα διευκρινιστεί κατά την διάρκεια της νεκροτομής», ωστόσο πρόσθεσε πως «από την αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η σορός της γυναίκας φέρει εξωτερικές κακώσεις και ίχνη εφαρμοσθείσας βίας, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στον λαιμό».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα - και απομένει να δούμε τι προκάλεσαν εσωτερικά αυτές οι κακώσεις, και αν οδήγησαν στην αιτία θανάτου».

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέσα από το σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ παίρνουν και καταθέσεις.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, γείτονες ανέφεραν ότι δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε κάποιον να καλεί σε βοήθεια.

Η 88χρονη έμενε μόνη της, ενώ στους από κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της.

Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί, ωστόσο όταν έφθασε ο υπάλληλος του super market κανείς δεν άνοιγε την πόρτα. Οι συγγενείς της ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, που βρήκε τελικά τη σορό της 88χρονης μέσα στο διαμέρισμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ