Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του άντρα, που έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα σε χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

 

Ο 50χρονος ορκωτός λογιστής ελεγκτής και σύμβουλός επιχειρήσεων της GRANT THORNTON έφτασε το πρωί της Τετάρτης με το ΙΧ του στα γραφεία της εταιρίας, που βρίσκονται στην Συγγρού και Λ. Αμφιθέας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ περίμενε να μπει στο ασανσέρ αυτοκινήτων για να κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ, πάτησε το γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες, τις έσπασε και έπεσε με το αυτοκίνητο στο κενό του φρεατίου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο

 

Τι συνέβη

 

Την στιγμή που ο 50χρονος έφτασε στο σημείο αναμονής για το ασανσέρ αυτοκινήτων, το οποίο οδηγεί στα τρία υπόγεια πάρκινγκ του κτιρίου και ενώ κανονικά ο ανελκυστήρας έρχεται αφού πατηθούν οι κωδικοί στο ειδικό κοντρόλ, ξαφνικά το αυτοκίνητο του έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα του ασανσέρ και την άνοιξε με βία πέφτοντας στο κενό.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει τραγικό θάνατο αφού το αυτοκίνητο του έπεσε με το μπροστινό μέρος του από ύψος δέκα μέτρων.

 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

 

Αναπάντητα ερωτήματα

 

Αναπάντητα παραμένουν ορισμένα ερώτημα για το πώς το αυτοκίνητο του 50χρονου άντρα πάτησε γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες του ασανσέρ ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν είχε βάλει τον κωδικό ασφαλείας του στο ηλεκτρονικό μηχάνημα προκειμένου να καλέσει το ασανσέρ και εκείνο δεν υπάκουσε.

 

Οι αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά αίτια ενώ κάνουν λόγο για εργατικό ατύχημα.

 

Ποιος ήταν ο 50χρονος άντρας

 

Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και υπήρξε στενός συνεργάτης της Grant Thornton Greece αφού εργαζόταν στην εταιρία από το 1998 αλλά και ένας από τους επικεφαλής Partners των Financial Services στην Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διάφορες εταιρείες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

  

Με πληροφορίες από protothema.gr