Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη θα προσκομίσει ο γ.γ του υπουργείου Εργασίας

Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη θα προσκομίσει ο γ.γ του υπουργείου Εργασίας Facebook Twitter
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης καταγγέλλει πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του
0

Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του.

Ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει από χθες σε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας προειδοποιεί πως θα αποδείξει τα «ψέματα», καταλογίζοντας θράσος στον επιχειρηματία για τη μήνυση που έκανε εναντίον του.

«Χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια και παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει λεφτά από εκεί που δεν του χρωστάει κανείς τίποτα (...) Έχει καταδικάσει στην απόλυτη ανέχεια και δυστυχία 1.500 ανθρώπους και έχει το θράσος να παίζει μπάλα με τα νεύρα τους, όταν έρχεται και ζητάει από έναν άσχετο με τα οικονομικά δεδομένα -εμένα εν προκειμένω- να παρέμβω σε μια τράπεζα για να πάρουν οι εργαζόμενοι, που τους χρωστάει 20 εκατομμύρια, ένα» τόνισε ο κ. Νεφελούδης.


Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων που υποστηρίζει ότι δέχεται, ο κ. Νεφελούδης εκτίμησε πως εμπλέκονται «διάφοροι που αυτοπαρουσιάζονται ως οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης (...) πιθανώς με ηθικό αυτουργό αυτόν».


Ο κ. Νεφελούδης είπε ακόμα πως ο επιχειρηματίας υπήρξε «σε όλα ασυνεπής» σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για να λυθεί το θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM