Στο Ναύπλιο βρέθηκαν οι δύο αδελφές που εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο Δήλεσι - Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία

Στο Ναύπλιο βρέθηκαν οι δύο αδελφές που εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο Δήλεσι - Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία Facebook Twitter
SOOC
0

Από παιδοψυχολόγο του νοσοκομείου Παίδων θα εξεταστούν οι δύο ανήλικες αδελφές, που είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και βρέθηκαν χτες στο Ναύπλιο, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, βρέθηκαν μετά από επικοινωνία που κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους.

Σήμερα το πρωί μεαφέρθηκαν στην Αθήνα.

Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και για αυτό αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονιών των δύο κοριτσιών, από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM