Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνστατοπούλου: Μας βρίζει με στόχο μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνστατοπούλου: Μας βρίζει με στόχο μικροπολιτικές σκοπιμότητες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Για «επανειλημμένες βίαιες λεκτικές επιθέσεις» καταγγέλλουν οι συμβολαιογράφοι την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίες αποσκοπούν, όπως υποστηρίζουν, σε «προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου αποφάσισε, κατά πλειοψηφία (12 έναντι 1), να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τις «επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του εν λόγω Συμβολαιογραφικού Συλλόγου».

Σε ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου αναφέρεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέληση τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους».

Δηλαδή, όπως αναφέρει ο Συμβολαιογραφικό Σύλλογος, «συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις», επισημαίνοντας:

«Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω. Μπουκάρει στα γραφεία τους με το έτσι θέλω, τους βιντεοσκοπεί χωρίς την άδεια τους, τους τρομοκρατεί. Γιατί δεν της κάνουν μήνυση;
Η κ. Κωνσταντοπούλου μίλαγε στον αστυνομικό διευθυντή - αυτό το τέρας ψυχραιμίας - με τρόπο εντελώς απαξιωτικό, χωρίς αυτός να έχει καμία ευθύνη για ό, τι του ζητούσε.Απλά του έκανε μπούλιγκ εκμεταλλευόμενη το όνομα και την ιδιότητά της, για να γίνει το δικό της.Σιγά μην κώλωνε στους συμβολαιογράφους.Σε κάθε περίπτωση, τίποτε δεν έχει να προσφέρει στον κοινοβουλευτικό βίο.Τουναντίον, θα ισοπεδώσει ό, τι θεσμικό εξακολουθεί να παραμένει όρθιο ακόμη.