Έπιασαν 34χρονη με επτά κιλά ηρωίνη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Έπιασαν 34χρονη με επτά κιλά ηρωίνη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook Twitter
1

Μια 34χρονη από τη Νότια Αφρική συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη για εισαγωγή ηρωίνης.

Η 34χρονη, η οποία αφίχθη στην Ελλάδα, από τη Νότια Αφρική, μέσω Άμπου Ντάμπι, μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 6 κιλών και 92 γραμμαρίων, μέσα σε δεκαπέντε 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε πάτους γυναικείων υποδημάτων.

Ακόμη, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Να πώς ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά:

Έπιασαν 34χρονη με επτά κιλά ηρωίνη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM