Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 29χρονο στη Δάφνη που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 29χρονο στη Δάφνη που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες Facebook Twitter
intimenews
0

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 29χρονος μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών ενώ σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Δάφνη Αττική όπου διέμενε και δρούσε ο δράστης.

Ο νεαρός άντρας κατηγορείται ότι μέσω διαδικτύου προσέγγιζε κορίτσια 15 και 16 ετών, τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε και ασελγούσε εις βάρος τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προ δεκαπενθημέρου είχε προσεγγίσει, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) και έκαναν χρήση αυτών, από κοινού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και έτερης ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων

ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
δύο  αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
ένας  φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
μία  ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( usb stick )
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

 

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 29χρονο στη Δάφνη που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες Facebook Twitter
intimenews

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί εισαγγελική άδεια προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Η δράση του 29χρονου αποκαλύφθηκε όταν το περασμένο Σάββατο υπήρξε δήλωση για εξαφάνιση μιας 15χρονης.

Η 15χρονη εντοπίστηκε τελικά σε πολύ κακή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών σε ένα παγκάκι και παραδέχτηκε  στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση, αλλά και πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Το κορίτσι ήταν αυτό που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι του 29χρονου στην περιοχή της Δάφνης όπου και άμεσα έγινε έρευνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ερεύνησαν το σπίτι εντόπισαν κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, αλλά και ποσότητα του ναρκωτικού σίσα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 15χρονης υπήρχε τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι το οποίο γνώριζε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών με προτροπή του 29χρονου και στη συνέχεια είχε συνευρεθεί μαζί του.

Από ψηφιακά αρχεία και το κινητό του δράστη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν εντοπιστεί στοιχεία για έξι ακόμη υποθέσεις οι οποίες ερευνώνται.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τα δύο κορίτσια φέρονται να δηλώνουν πως τον είχαν γνωρίσει πριν από περίπου ένα μήνα μέσω internet και πως είχαν συναντηθεί δύο φορές, είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και πως η συνεύρεση ήταν με δική τους έγκριση.

Σύμφωνα με το δελτίο του Εpsilon o κατηγορούμενος υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των κοριτσιών και πως ως προς τα ναρκωτικά ότι είναι δηλωμένος χρήστης.

Την ίδια ώρα οι γείτονες του δράστη λένε ήταν ένα ήσυχο παιδί και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ανατριχιαστικά φέρεται να έκανε γιατί δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 29χρονο στη Δάφνη που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες Facebook Twitter
intimenews
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM