15χρονος επιχείρησε να πάει με τα πόδια από την Πάτρα στην Αθήνα για να βρεί τους γονείς του

15χρονος επιχείρησε να πάει με τα πόδια από την Πάτρα στην Αθήνα για να βρεί τους γονείς του Facebook Twitter
4

15χρονος εντοπίστηκε από τις κάμερες στην Αθηνών-Πατρών να κινείται με τα πόδια κατά μήκος της εθνικής στο ρεύμα προς  την Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι υπεύθυνοι λειτουργίας των καμερών μόλις είδαν τον ανήλικο να κινείται στο δρόμο με κίνδυνο της ζωή του τον προσέγγισαν με αυτοκίνητο της ασφάλειας και τον μετέφεραν στο Κέντρο Ελέγχου, όπου έφτασε η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί.

Το αγόρι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ξεκίνησε από την Πάτρα για την Αθήνα με τα πόδια προκειμένου  να βρει τους γονείς του. Όπως εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς ο 15χρονος έμενε με τους θείους του στην Πάτρα, όπου και τον επέστρεψαν.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ακριβώς λόγω της αντισυμβατικής του σκέψης και του θάρρους να την πραγματοποίησει, σε συνδυασμό με την μανία που πιθανώς τον έπιασε και έμεινε συγκεντρωμένος στο "έργο" του... μπορεί να γίνει ένας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ. ή και όχι.
ιδεα δεν έχω τι συμβαίνει με τον πιτσιρικά και για ποιο λόγο μένει με τους θείους και οχι με γονείς, αλλά και μόνο που προσπάθησε με τα πόδια να ερθει Αθήνα να τους βρει, πονάει να το σκέφτεσαι.