Τζάστιν Μπίμπερ: Φοβόμουν ότι θα πέθαινα από τα ναρκωτικά

Τζάστιν Μπίμπερ: Φοβόμουν ότι θα πέθαινα από τα ναρκωτικά Facebook Twitter
Ο Τζάστιν Μπίμπερ μίλησε για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών (Πηγή φωτό EPA)
1

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι υπήρξε μια περίοδος που φοβόταν ότι θα πεθάνει από τη χρήση ναρκωτικών.

Ο 25χρονος σταρ είχε αναφερθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο για την εποχή που έκανε χρήση ναρκωτικών. Αυτή τη φορά όμως, στο νέο βίντεό του στο YouTube, μίλησε ανοιχτά για μια περίοδο που, όπως είπε, το είχε παρακάνει με το ecstasy και τα παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Ο Μπίμπερ είπε ότι από τα 13 του άρχισε να καπνίζει κάνναβη και ακολούθησαν τα πιο σκληρά ναρκωτικά, με τα οποία- ανέφερε- προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την πίεση της διασημότητας. «Ήμουν νέος, όπως όλοι στη βιομηχανία ή τον κόσμο, που πειραματίζονται. Αλλά η δική μου εμπειρία ήταν μπροστά στις κάμερες. Είχα πολλά λεφτά και πολλά πράγματα. Και μετά έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω σου, που θέλουν πράγματα από εσένα, γνωρίζοντας ότι είχαν έναν τρόπο ζωής που ήθελαν και αυτοί», ανέφερε.

«Τσέκαραν τον σφυγμό μου τη νύχτα»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ παραδέχεται ότι αποφάσισε να «καθαρίσει» όταν άρχισε να φοβάται ότι τα ναρκωτικά θα τον σκοτώσουν. Στο βίντεο κάνει εμφάνιση και η σύζυγός του, Χέιλι Μπίμπερ, που δήλωσε ότι μπήκε στη ζωή του σταρ μόνο όταν εκείνος αποφάσισε να απεξαρτηθεί.

«Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σοβαρή έγινε η κατάσταση. Ήταν τρελά τρομακτικό. Ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο που έκανα ήταν να καταπιώ χάπια, να καπνίσω και να αρχίσω τη μέρα μου. Είχε γίνει τρομακτικό. Η ασφάλειά μου τσέκαρε το βράδυ αν ανέπνεα και αν είχα σφυγμό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Ο Μπίμπερ σημείωσε ακόμη ότι 2019 διαγνώστηκε με λοιμώδη μονοπυρήνωση και νόσο Lyme. «Έχω κακοποιήσει το σώμα μου στο παρελθόν και τώρα είμαι στη διαδικασία της ανάρρωσης. Έχω αφοσιωθεί στο να γίνω καλά, γιατί ξέρω ότι αν είμαι ο καλύτερος εαυτός μου αυτό θα με βοηθήσει να γίνω ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, φίλος που μπορώ να είμαι. Και για όλους τους φαν που θέλουν να απολαύσουν τη μουσική μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν είμαι υγιής. Και για πολύ καιρό δεν είμαι υγιής», ανέφερε.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM