Στην Ιρλανδία η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Ντολόρες Ο' Ριόρνταν

Στην Ιρλανδία η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Ντολόρες Ο' Ριόρνταν Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries Ντολόρες Ο΄Ριόρνταν, που απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών, θα κηδευτεί την προσεχή Τρίτη στην Ιρλανδία, έγινε γνωστό σήμερα από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν (νοτιοδυτικά), μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκε το δημοφιλές συγκρότημα της ροκ μουσικής.

Μετά την τελετή θα ακολουθεί η «ταφή παρουσία της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε ένα δελτίο τύπου.

Το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και «η σορός της θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00» τοπική ώρα.

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ανθρώπων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της τραγουδίστριας.

Ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μην εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος για τους δημοσιογράφους.

Η κηδεία θα μεταδοθεί απευθείας από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limerick FM.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM