Πέθανε ο ηθοποιός του American Horror Story, Ben Woolf

Πέθανε ο ηθοποιός του American Horror Story, Ben Woolf Facebook Twitter
0

Νεκρός είναι ο ηθοποιός Ben Woolf σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Ο 34χρονος ο οποίος έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως "Meep" στο σίριαλ American Horror Story νοσηλευόταν σε ιατρικό κέντρο από την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από τροχαίο.

Ο Woolf παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι την ώρα που διέσχιζε πεζός έναν δρόμο στο Χόλιγουντ και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι. Αν και η κατάστασή του έδειχνε να βελτιώνεται, τελικά ο ηθοποιός εξέπνευσε στο νοσοκομείο την Δευτέρα το απόγευμα.

 

Πέθανε ο ηθοποιός του American Horror Story, Ben Woolf Facebook Twitter

 

Παράλληλα με την ανακοίνωση του θανάτου του, η οικογένειά του ευχαρίστησε τους εκατοντάδες θαυμαστές του που κατά την διάρκεια της νοσηλείας του έδειξαν την συμπαράστασή τους στον Ben Woolf.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ