Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών

Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών Facebook Twitter
EPA/TRACIE VAN AUKEN
0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η κόρη του διάσημου κωμικού, Μπιλ Κόσμπι, Ένσα.

«Η οικογένεια Κόσμπι ευχαριστεί τον κόσμο για τις προσευχές του για την αγαπημένη και πανέμορφη κόρη μας Ένσα, η οποία απεβίωσε από νεφρική ανεπάρκεια», αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το CNN.

Η Ένσα Κόσμπι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στη Μασαχουσέτη. Η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα με τα νεφρά της και ήταν εν αναμονή μεταμόσχευσης.

Η Ένσα Κόσμπι είχε εκφράσει τη θερμή υποστήριξή της προς τον πατέρα της, όταν αυτός κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, δηλώνοντας ότι πίστευε ότι είναι αθώος.

Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών Facebook Twitter
H Ένσα Κόσμπι αριστερά, με τις αδερφές της Έρικα και Έβιν

Τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς, η Ένσα και η αδερφή της Έριν είχαν δηλώσει δημοσίως την υποστήριξή τους προς τον πατέρα τους.

«Θεωρώ ότι ο ρατσισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όλες τις εκδοχές αυτού του σκανδάλου» είχε γράψει η Ένσα Κόσμπι.

«Ο πατέρας μου "λυντσαρίστηκε" δημόσια στα μέσα ενημέρωσης» είπε. «Η οικογένειά μου, η μικρή μου κόρη, η ανιψιά και ο ανιψιός μου αναγκάστηκαν να παρακολουθούν ανήμποροι τα διπλά στάνταρντ της προσποίησης για την προστασία των δικαιωμάτων κάποιων, ενώ αγνοούνται τα δικαιώματα άλλων και, εκθέτοντας αθώα παιδιά σε απεχθείς κατηγορίες για κάποιον που αγαπούν πολύ και που είναι τόσο στοργικός προς αυτά είναι παραπάνω από σκληρό».

Παρά τη φήμη του πατέρα της, η Ένσα Κόσμπι ζούσε μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του διάσημου ηθοποιού και της γυναίκας του Καμίλ.

Ο Μπιλ Κόσμπι είχε χάσει επίσης και τον γιο του Ένις, το 1997, όταν πυροβολήθηκε σε μία αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, σε ηλικία 27 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM