Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ κυκλοφόρησε τραγούδι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον από το νέο του άλμπουμ

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ κυκλοφόρησε τραγούδι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον από το νέο του άλμπουμ Facebook Twitter
0

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ, γνωστός ηθοποιός και μουσικός, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του "Still Blooming".

Το κομμάτι "The Best Is Yet To Come", που έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν θρύλοι όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Τόνι Μπένετ, αποτελεί μία από τις πολλές jazz διασκευές του άλμπουμ, το οποίο ηχογράφησε με το συγκρότημά του The Mildred Snitzer Orchestra.

Ο Γκόλντμπλουμ αποκάλυψε ότι η ιδέα της συνεργασίας γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Asteroid City", στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Της μίλησα για το άλμπουμ και εκείνη με ρώτησε: 'Πότε θα μου ζητήσεις να τραγουδήσω;'", δήλωσε ο Γκόλντμπλουμ. "Ήταν τιμή μου και αμέσως προχωρήσαμε στην ηχογράφηση".

Εκτός από τη Σκάρλετ Γιόχανσον, το άλμπουμ περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές συνεργασίες, όπως με τη Σίνθια Ερίβο στο "We’ll Meet Again" και την Αριάνα Γκράντε στο "I Don’t Know Why (I Just Do)".

Ένα άλμπουμ αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της jazz

Το "Still Blooming" αντλεί έμπνευση από τη Χρυσή Εποχή του Μπρόντγουεϊ και το Great American Songbook, τη συλλογή κλασικών τραγουδιών της αμερικανικής pop και jazz μουσικής, που διαμόρφωσαν το μουσικό τοπίο από τη δεκαετία του 1920 έως σήμερα.

Ο Γκόλντμπλουμ, λάτρης της jazz από νεαρή ηλικία, έχει αναφέρει ότι ο πρώτος καλλιτέχνης που τον ενέπνευσε ήταν ο πιανίστας και τρεις φορές υποψήφιος για Grammy, Έρολ Γκάρνερ.

"Ο πατέρας μου έφερε στο σπίτι το άλμπουμ του Γκάρνερ Plays Misty μόλις κυκλοφόρησε. Ενθουσιάστηκα και από τότε ξεκίνησα να παίζω τζαζ στο πιάνο", δήλωσε σε συνέντευξή του στην Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ