Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του

Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του Facebook Twitter
1

Την τελευταία επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, που πέθανε στις 13 Μαρτίου, αποκάλυψε ο στενός φίλος* του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret. 

O άνθρωπος που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού μέχρι την τελευταία στιγμή μίλησε για την ευαισθησία του Χρήστου Σιμαρδάνη και την επιθυμία του που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

«Γνωριζόμασταν 15 χρόνια με τον Χρήστο. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και του είπα ότι θα δούλευα στη Γαλιλαία, επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα ότι είναι μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και βοηθά καρκινοπαθείς με σύνδρομο ALS».

Όπως λέει ο ίδιος, όταν ο Χρήστος άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους για να βοηθήσει και ο ίδιος.

«Δυστυχώς, αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο ήθελε... δεν πρόλαβε», λέει ο στενός φίλος του.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν πίστευε στο Θεό. Παρόλα αυτά, βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπους του, όταν μπορούσε. «Ίσως είχε ένα δικό του τρόπο να πιστεύει, άλλωστε η αγάπη βρίσκεται πάνω από όλα».

Στην κηδεία του, αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία», εκεί που ήθελε και ο ίδιος να πάει, αλλά δεν πρόλαβε.

*Σημειώνεται πως αρχικά οι δηλώσεις είχαν αποδοθεί στο σύντροφο του Χρήστου Σιμαρδάνη ενώ ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, έναν στενό του φίλο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια