Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του

Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του Facebook Twitter
1

Την τελευταία επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, που πέθανε στις 13 Μαρτίου, αποκάλυψε ο στενός φίλος* του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret. 

O άνθρωπος που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού μέχρι την τελευταία στιγμή μίλησε για την ευαισθησία του Χρήστου Σιμαρδάνη και την επιθυμία του που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

«Γνωριζόμασταν 15 χρόνια με τον Χρήστο. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και του είπα ότι θα δούλευα στη Γαλιλαία, επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα ότι είναι μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και βοηθά καρκινοπαθείς με σύνδρομο ALS».

Όπως λέει ο ίδιος, όταν ο Χρήστος άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους για να βοηθήσει και ο ίδιος.

«Δυστυχώς, αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο ήθελε... δεν πρόλαβε», λέει ο στενός φίλος του.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν πίστευε στο Θεό. Παρόλα αυτά, βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπους του, όταν μπορούσε. «Ίσως είχε ένα δικό του τρόπο να πιστεύει, άλλωστε η αγάπη βρίσκεται πάνω από όλα».

Στην κηδεία του, αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία», εκεί που ήθελε και ο ίδιος να πάει, αλλά δεν πρόλαβε.

*Σημειώνεται πως αρχικά οι δηλώσεις είχαν αποδοθεί στο σύντροφο του Χρήστου Σιμαρδάνη ενώ ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, έναν στενό του φίλο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια